LA JUNTA, APRIL 1994

ANTIGEIT SLAAT TOE
UDAR Slaat Terug

El Cabrero, 27 maart 996

De illegale terreurorganisatie AntiGeit heeft in de nacht van 26 op 27 maart opnieuw toegeslagen. Nadat al twee maanden niets meer van hen vernomen was hebben deze criminelen, het best bekend om hun meedogenloze uitdunning van de historische Macajaans-Eltricatorse geitenmars en hun kamikaze-aanval op een mammoettanker met geitemelk, een gruwelijke slachting aangericht op geitenfarm Leipniz, 15 km ten zuiden van El Cabrero. Hierbij zijn naar schatting drieduizend slachtoffers gevallen en enkele honderden gewonden. Met de ingewanden en het bloed van de slachtoffers is een dertig meter groot pentagram getekend met daarin de afbeelding van een geitehoofd. De farmer, de 43-jarige Gregor Leipniz, wordt nog vermist.

Een van de gewonden, F. Ziegfried, rende met een krachtsinspanning die heroisch genoemd mag worden naar El Cabrero om alarm te slaan. Ondanks het feit dat het vijf uur 's ochtends was, werd door de woedende inwoners onmiddelijk een klopjacht op touw gezet. Een drietal eenheden van de UDAR, die toevallig met vacantie waren in El Cabrero, nam de leiding op zich. De terroristen, naar schatting enkele tientallen in aantal, gemotoriseerd en tot de kiezen bewapend, probeerden eerst te ontkomen door zich te verspreiden, maar hergroepeerden zich weer toen hun verliezen zo te hoog opliepen. Uiteindelijk verschansten ze zich in een oud bunkercomplex.

Toen kwamen de eenheden van onze nimmer volprezen Ultra Destrabarna Armia Rezerva op hun gebruikelijke wijze zonder enig mededogen in actie. Bij het met de grond gelijk maken van de fortificatie van de terroristen werd een experimenteel stealth-kanon uitgeprobeerd. Het functioneerde naar behoren, al zorgde het zoeken ernaar voor enig oponthoud en irritatie.

Ziegfried is voor het tonen van buitengewone moed en wilskracht beloond met de onderscheiding van de Gauwe Geit. Voor het niets ontziend toebrengen van een gevoelige klap aan de AntiGeit hebben de artilleristen van de UDAR de zeldzame Meedogenloosheidsmedaille ontvangen.


Advertenties

! NIEUW !
de Out-Of-Focus camera van Sayonara
Volautomatisch,
razendsnel
multifunctioneel,
supereenvoudig,
ultracompact,
en spotgoedkoop!

Gemakkelijk in het gebruik: U verdoet geen tijd meer met al die lastige instellingen. Alles gaat vanzelf!