La Junta kogelgaten
De meest gelezen krant van El Tricator

Geen demilitarisatie

El Varator, 5 november 1004

Met de executie van generaal Andén is het gevaar geweken dat de nationale spoorwegen gedemilitariseerd zullen worden. Dit hebben La Dzaseda en de nieuwe tnixator, generaal Enriques, vanmorgen medegedeeld. De bezuinigingsplannen van Andén worden door het huidige regime niet gesteund.
Het plan om van de spoorwegen een zelfstandig bedrijf te maken leidde de afgelopen weken tot hevige beroering. Vooral de legertop zag weinig in zo'n bezuinigingsmaatregel. In andere landen waar de spoorwegen geen staatsbedrijf meer zijn is het treinverkeer een grote puinhoop. Het halsstarrig volhouden van Andén heeft tenslotte tot een staatsgreep geleid.
Bij wijze van dankbetuigingsactie zullen alle treinen de hele week lang gratis passagiers vervoeren. "In dit land blijven de treinen op tijd rijden!" is de slogan.

ITC III druk bezocht

Aquamare, 16 november 1004

De derde Internationale Terrorisme Conferentie is een groot succes geworden. Beroemde sprekers uit de hele wereld hebben twee weken lang hun expertise gedeeld met de aanwezigen. De belangstelling was zeer groot. Behalve alle Eltricatorse terreurbewegingen namen ook vele groeperingen uit het buitenland deel, zoals de Kali-Harnassische regering in ballingschap, de Rode Groenen uit de Liger, Blastnost uit Bodny, Les Panteres uit Pacië, de Kali-Harnassische regering in ballingschap, en Al Kassap uit ADB. In zijn tnixatoriale slottoespraak prees generaal Miguele de broederschap en eensgezinde visie van de deelnemers. "Het is hartverwarmend om te zien hoe coalities ontstaan die, in tegenstelling tot de VIA, niet alleen wereldwijd draagvlak hebben maar ook daadkracht", aldus de tnixator.

nieuwsgierige VIP uit Bodny
Een onverwachte bezoeker

Advertenties
Financieel Adviesbureau  EKLIPSER
Verrijkende gevolgen voor uw boekhouding !