La Junta kogelgaten
De meest gelezen krant van El Tricator

Handelsdelegatie komt aan in Volentië

Nechbet, 22 augustus 1004

Vertegenwoordigers van een aantal firma's, waaronder Megalimenta, Eor, Biotox, Risomor en Plumbarator zijn gisteren gearriveerd in Volentië. Hun taak is om de mogelijkheid van handelsbetrekkingen te onderzoeken. Ze worden geëscorteerd door de 169e speciale brigade onder bevel van Lt. Zalagarda. De delegatie had vandaag in Nechbet moeten aankomen, maar de benodigde vervoermiddelen bleken niet aanwezig te zijn. Door een communicatie-stoornis kon dit feit niet tijdig bekend zijn in Nechbet. Een aantal top-ontmoetingen is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Korpsbeheerder gaat over lijken

La Dronera, 14 augustus 1004

De commotie rond korpsbeheerder Zodran S. is geëscaleerd na de nieuwste onthullingen. De commandant van de 18e jeugdbrigade "Krijsende Vuist" wordt nu niet alleen van mishandeling, maar ook van moord verdacht. De omstreden korpsbeheerder, tevens eigenaar van het bedrijfje Snagator Zeep, werd afgelopen maand door een ex-pupil beschuldigd van seksuele intimiteiten en ongewenste intimidatie. Vervolgens werden er nog enkele anonieme meldingen van mishandeling gedaan. De ontuchtcommissie stelde een onderzoek in. Het is inmiddels uitgelekt dat Zodran S. in verband wordt gebracht met een aantal onopgeloste kindermoorden. Zijn directe meerdere, Lt. Nortega, overwoog eerst nog een gouden voetafdruk voor S., maar daar is nu geen sprake meer van. Volgens welingelichte bronnen zal Officier Kavez van Justitie vermoedelijk de doodstraf eisen.


Advertenties
Chameller Megachip

NIEUW !!!

de CHAMELLER MEGACHIPTM

Een reusachtige vooruitgang in rekensnelheid! Met de MegachipTM haalt u de modernste Ilduleense IC-technologie in huis. Het summum van geavanceerde chipelectronica!